Doneren – Financieel

De Voedselbank Smallingerland heeft dagelijkse onkosten in de vorm van telefoonkosten, energiekosten, brandstof, verzekeringen, noem maar op. Hoewel het voedsel gratis beschikbaar wordt gesteld en we alleen met vrijwilligers werken, is het voor ons onmogelijk met gesloten beurs te opereren. De extra kosten voor elk voedselpakket bedragen tussen de 2 en 3 euro. We proberen deze kosten te dekken via fondsen, sponsoring en giften. Dit zijn noodzakelijke onkosten waarvoor wij uw hulp nodig hebben! Giften zijn welkom op bankrekening NL57RABO011.07.52.562 ten name van Stichting Voedselbank Smallingerland. De Voedselbank Smallingerland is door de belastingdienst aangemerkt als een ANBI erkende instelling.

Doneren – Voedsel

Het draait bij de Voedselbank om etenswaren. Hoe meer er binnenkomt, hoe beter wij kunnen helpen. De Stichting Voedselbank Smallingerland heeft een eigen transportbus ter beschikking om voedselpakketten te vervoeren. Voor grote partijen hopen wij een beroep op uw eigen logistieke middelen te kunnen doen.

Doneren – Non Food

Het draait bij de Voedselbank niet alleen om etenswaren. Wij zijn heel blij als we de klanten ook andere artikelen kunnen aanbieden. Luiers, tandpasta en schoonmaakmiddelen zijn bijvoorbeeld soms te duur voor de klanten om aan te schaffen, maar wel noodzakelijk. De Voedselbank probeert, zover mogelijk, een aantal non-food artikelen te kunnen geven.

Contact

Wilt u een partij voedsel of non-foodproducten doneren? Neem dan contact op met: 06 144 51 944

Contact

De Giek 22-A
9206 AT DRACHTEN

rschaake@voedselbanksmallingerland.nl


© 2016-2021 Stichting Voedselbank Smallingerland